entre

Hvad vil det sige at være med i Cirkus Stjerneskud?

Cirkus Stjerneskud er et anderledes fritidstilbud til familier. I Cirkus Stjerneskud er børnene og deres voksne fælles om at opbygge en ny cirkusforestilling, helt fra bunden af - hvert år.

De familier som er med i Cirkus Stjerneskud mødes, henover året, til træningsdage- og weekends i cirkusbygningen i Allinge, hvor familierne i fællesskab tager hånd om alle de praktiske forberedelser der går forud for det kommende års cirkusforestilling.

Det er forældrene selv, som står for træningen af børnene og varetager alle de praktiske gøremål, der er forbundet med at drive Cirkus Stjerneskud og lave en årlig cirkusforestilling. Derfor er det vigtigt at børnene og deres voksne er indstillet på at deltage i, og prioritere det fællesskab og de fælles opgaver, som vi har i Cirkus Stjerneskud.

Det er dog ikke en forudsætning at man har cirkuserfaring for at være med i Cirkus Stjerneskud, da vi ofte har erfarne cirkusfolk på besøg, som også hjælper med træning og instruktion til både børn og voksne.

Hvor tit mødes vi?

I det kommende cirkusår mødes vi til faste ugentlige trænings-eftermiddage hver onsdag, der slutter af med at vi laver mad og spiser sammen. Derudover mødes vi cirka hver 3./ 4. weekend frem til april/ maj og derefter cirka hver 2. weekend. I disse cirkus-weekender træner vi, laver praktisk arbejde og spiser sammen i 7-9 timer om lørdagen og 5-6 timer om søndagen. I hele juni måned mødes vi almindeligvis hver weekend for at få de sidste forberedelser på plads til sommerens 8 gennemspilninger af det kommende års cirkusforestilling.

Ydermere tilbydes i løbet af året, en del weekend-workshops med professionelle aktører, som det er frivilligt om man vil deltage i, medmindre de ligger i en planlagt cirkus-weekend.

I sommerhalvåret må man påregne at deltage i et mindre antal teltopsætninger og nedtagninger, idet vi henter en del af vores indtægter til brug for foreningens drift fra udlejningen af vores cirkustelt(e).

Cirkusåret starter i september/ oktober og slutter med en uges forestillinger i starten af juli. Endvidere plejer alle Cirkus Stjerneskuds familier, i slutningen af august, at tage sammen afsted på en 4-dages cirkusfestival i Jylland.

Hvad koster det?

Et årskontingent for en familie koster kr. 600,-. Derudover betales kostpenge pr. voksen.

Tilmeld jer nedenfor, hvis I har lyst til at deltage.

Vi optager almindeligvis nye medlemmer ved opstarten af en ny cirkussæson dvs september/ oktober. På grund af mange medlemmer og bygningsmæssige begrænsninger kan vi kun optage et mindre antal børn og deres familier i år. Nye medlemmer optages efter først til mølle princippet. Hvis I ikke kommer ind i første omgang vil I automatisk blive sat på en venteliste og blive kontaktet, såfremt der måtte komme flere pladser på et senere tidspunkt.

Interesseret i at være med?