cirkus-presse-2006For 27. år i træk er det bornholmske børnecirkus Stjerneskud i gang med at klargøre programmet til årets sommerforestillinger, som spiller i den første uge af skolernes sommerferie.

Hvert år vælges et nyt tema for årets forestilling. I år har cirkusbørnene valgt at sætte fokus på problemer med affald, herunder den store mængde skrald vi mennesker producerer, og den betydning dette har for mennesker og miljø.

Børnene vil blandt andet vise hvordan skraldet kan genbruges i en cirkusforestilling, hvor affaldsbunker transformeres til overdådige kostumer og cirkusrekvisitter.

Henover vinteren har både børn og voksne endvidere arbejdet med brugen af skyggeteater og årets forestilling vil selvfølgelig også bære præg heraf.

Derudover vil man kunne opleve magiske skraldemænd, rytmisk skraldemusik og selvfølgelig alle de sædvanlige cirkusdiscipliner, såsom trapez, akrobatik, linedans, artisteri på kæmpekugler og meget, meget mere fortæller pressekoordinator Gitte Thyme-Duvald.

Alle Cirkus Stjerneskuds sommerforestillinger, spilles af børn i alderen 3-15 år, som sædvanen tro, sørger for at årets tema præsenteres med humor, poesi og masser af spas, sjov og spilopper i en festlig og uhøjtidelig stemning.

Cirkus Stjerneskuds sommerforestillinger spilles i cirkus bygningen, Nygade 2, Sandvig, 3770 Allinge på følgende dage:

Søndag den 29. juni, kl. 14.00 (PREMIERE)
Mandag den 30. juni, kl., 18.00
Tirsdag den 1. juli, kl. 18.00
Torsdag den 3. juli, kl. 18.00
Fredag den 4. juli, kl. 18.00
Lørdag den 5. juli, kl. 14.00
Søndag den 6. juli, kl. 14.00

Pressemeddelelse: Cirkusbørn laver skraldeeventyr